Ένας ακόμα μητροπολίτης ελέγχεται για υπόπτους «φουσκωμένους» λογαριασμούς - iefimerida.gr

Ένας ακόμα μητροπολίτης ελέγχεται για υπόπτους «φουσκωμένους» λογαριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει πέσει Μητροπολίτης από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, ο τρίτος κατά σειρά, για τον οποίο υπάρχουν καταγγελίες από ιερείς και επιτρόπους ναών ότι καρπώνεται μαζί με ένα κύκλωμα συνεργατών του τεράστια χρηματικά ποσά από τις εκκλησίες αλλά και διάφορα έργα που γίνονται με «επιλεγμένες» εργολαβίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η οποία την περασμένη εβδομάδα είχε φέρει στο φως το σκάνδαλο με δύο μητροπολίτες που είχαν «παραφουσκωμένους» λογαριασμούς, η έρευνα του ΣΔΟΕ επεκτείνεται και στην συνολική ακίνητη περιουσία του συγκεκριμένου ιεράρχη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες όλες οι εργασίες που γίνονται στους ναούς, είτε είναι αγιογραφίες είτε είναι βελτίωση του αύλειου χώρου των ναών , είναι συγκεκριμένοι οι εργολάβοι που αναλαμβάνουν ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα από τους μέχρι στιγμής ελέγχους του ΣΔΟΕ, προκύπτουν σημαντικές υπερτιμολογήσεις.

Το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει ελέγχους και στην ακίνητη περιουσία συγγενικών του προσώπων ενώ ερευνούν και λογαριασμούς του μητροπολίτη στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ