Πλανόδιος πωλητής στο Μοναστηράκι ο εγκέφαλος της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία - iefimerida.gr

Πλανόδιος πωλητής στο Μοναστηράκι ο εγκέφαλος της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δρομάκια στο Μοναστηράκι και την Πλάκα σύχναζε ο εγκέφαλος της συμμορίας των ληστών του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας και έκανε τον πλανόδιο πωλητή. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει tovima.gr το εμπόρευμα του 41χρόνου δράστη ήταν αναπτήρες και άλλα μικροαντικέιμενα.

Ο ληστής του Μουσείου από τη στιγμή που πήρε στα χέρια του τα κλοπιμαία προσπαθούσε να βρει τρόπο να τα πουλήσει και να εισπράξει μεγάλη χρηματικά ποσά. Χαρακτηριστικό είναι πως από τους αστυνομικούς που υποδύθηκαν τους αγοραστές ζήτησε 300.000 ευρώ.

Μάλιστα επειδή φοβόταν να ταξιδέψει με τα κλοπιμαία πάνω του, πήγαινε συνεχώς στην Πάτρα αναζητώντας σε πρόσωπα του αγοραστές. Η αγωνία του όμως να «ξεφορτωθεί» γρήγορα τα αρχαία αντικείμενα τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος που δεν ήταν άλλο από το ραντεβού με την Αστυνομία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ