Και ο Orlando Bloom στο The Hobbit - iefimerida.gr

Και ο Orlando Bloom στο The Hobbit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Peter Jackson ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook τη συμμετοχή του χαρακτήρα του Legolas στο πολυαναμενόμενο prequel του Lord of The Rings που σημαίνει ότι ο Orlando Bloom θα συμμετέχει και στο The Hobbit.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο χαρακτήρας δεν εμφανίζεται πουθενά στο βιβλίο του Tolkien αλλά θα τον κάνει να εμφανίζεται ο Jackson.

Σύμφωνα με τον διάσημο σκηνοθέτη: «Δέκα χρόνια πριν ο Orlando Bloom δημιούργησε έναν εικονικό χαρακτήρα με την ερμηνεία του ως Legolas. Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω σήμερα ότι θα επισκεφτώ μαζί του τη Μέση Γη για μια ακόμη φορά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Orlando Bloom ξανά».

Σίγουρα ο Jackson ήταν υπεύθυνος για την απογείωση της καριέρας του Orlando Bloom μιας και του έδωσε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο.

Ο γνωστός ηθοποιός συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ονόματα των Cate Blanchett, Ian McKellen, Elijah Wood και Andy Serkis που επαναλαμβάνουν τους ίδιους ρόλους που είχαν στη θρυλική τριλογία. Η πρώτη ταινία αναμένεται να χτυπήσει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ