Ο Αμοιρίδης της ΔΗΜΑΡ θέλει dress code στη Βουλή: Στο ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο - iefimerida.gr

Ο Αμοιρίδης της ΔΗΜΑΡ θέλει dress code στη Βουλή: Στο ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο

Ο Αμοιρίδης της ΔΗΜΑΡ θέλει dress code στη Βουλή: Στο ΣΥΡΙΖΑ ντύνονται σαν να πη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης τα έβαλε με ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του όταν πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο. Όπως αναφέρει και ο Βηματοδότης ο κ. Αμοιρίδης παρακολούθησε συνεδριάσεις της Βουλής των Λόρδων και έμεινα ενθουσιασμένος από την ενδυματολογική αξιοπρέπεια των Βρετανών βουλευτών. Έτσι ήρθε στην Ελλάδα και έκανε παρατηρήσει για το dress code του Κοινοβουλίου.

«Ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται στη Βουλή σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο. Αλλος με το πουκάμισο έξω, άλλος χωρίς πουκάμισο, μόνο με το φανελάκι, άλλος με μπουφάν... Δεν είναι εικόνα αυτή για το ελληνικό Κοινοβούλιο».

Από την κριτική του πάντως δεν ξέφυγαν ούτε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.«Εχουν γίνει καθεστωτικοί, έβαλαν κοστουμάκια, ξύρισαν τα μούσια, εξαφάνισαν τα τατουάζ, κυκλοφορούν με βουλευτικά αυτοκίνητα και έγιναν αστικοί βουλευτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ