Κατάληψη σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης και διαμαρτυρία κατά της Χρυσής Αυγής [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατάληψη σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης και διαμαρτυρία κατά της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέλη της «Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Χανίων» κατέλαβαν τα γραφεία του καναλιού «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στην πόλη.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι οι διαμαρτυρόμενοι μπήκαν στα γραφεία του σταθμού και ανέβασαν στη συχνότητα βίντεο με αντιφασιστικά μηνύματα, με αφορμή την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, Παππά, Μίχο, Μπαρμπαρούση

Εν τω μεταξύ, επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία σε ολόκληρη την Κρήτη εν όψει της έναρξης περιοδείας των βουλευτών του κόμματος στο νησί που ξεκινάει το Σάββατο από τα Χανιά, ενώ έχουν προγραμματιστεί αρκετές συγκεντρώσεις τόσο από το ακροδεξιό κόμμα όσο και αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές.

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, ενώ «συναγερμός» έχει σημάνει στα Χανιά για τις αυριανές εκδηλώσεις.

Στις τέσσερις το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, ενώ στις πέντε οι βουλευτές θα μιλήσουν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ