Δεκέμβριος στο Ρυθμός Stage - Όλες οι εκδηλώσεις για τον επόμενο μήνα - iefimerida.gr

Δεκέμβριος στο Ρυθμός Stage - Όλες οι εκδηλώσεις για τον επόμενο μήνα

Δεκέμβριος στο Ρυθμός Stage - Όλες οι εκδηλώσεις για τον επόμενο μήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουσικά θα κλείσει η χρονιά με την υπογραφή του Ρυθμός Stage, αφού ο Δεκέμβριος προβλέπεται ιδιαίτερα δημιουργικός με σημαντικές παρουσίες του εγχώριου μουσικού στερεώματος.

Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Τζουγανάκης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ερωφίλη (Τρίφωνο) και ο Θάνος Μικρούτσικος είναι μόλις λίγοι από τους καλλιτέχνες που θα αποχαιρετίσουν μετά μουσικής το 2012.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου μέχρι στιγμής διαμορφώνεται ως εξής:

  • Τα Σάββατα 1, 8, 15, 22 ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα πρόγραμμα
  • Παρασκευές 7, 14, 21, 28 και παραμονή (24) και ανήμερα (25) Χριστουγέννων ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε κρητικά τραγούδια και όχι μόνο.
  • Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ο Άγγελος Αντωνόπουλος συνομιλεί με τον ποιητή Γιώργο Δουατζή για τις τέχνες και την ποίηση. Μαζί τους τραγουδούν η Ερωφίλη (Τρίφωνο) και η Μαρία Καναβάκη
  • Δευτέρα 10 και 17 Δεκεμβρίου το μουσικό σχήμα Ρωμιοσύνη σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Λαχτάρησα μια χώρα» με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και σημαντικούς καλεσμένους
  • Τρίτη 11 και 18 Δεκεμβρίου ο Πασχάλης Τόνιος μας παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια καθώς και επιλογές από το ανεξάντλητο ελληνικό ρεπερτόριο. Μαζί του την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου οι Λουδοβίκος των Ανωγείων, Λένα Αλκαίου και Γρηγόρης Βαλτινός και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Πέτα και Μαρία Σουλτάτου.
  • Τετάρτη 12 και 19 Δεκεμβρίου η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Κώστας Μάντζιος σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Το τραγούδι... αλλιώς».
  • Πέμπτη 20 και 27 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης συνεχίζει τις πετυχημένες του παραστάσεις με τίτλο Cocktail Art.
  • Σάββατο 29 Δεκεμβίου οι Χαΐνηδες σε μία μοναδική εμφάνιση
  • Παραμονή (31) και ανήμερα (1) Πρωτοχρονιάς ο Ρυθμός υποδέχεται τη νέα χρονιά με τους Encardia και ήχους της Κάτω Ιταλίας.
  • Και όπως κάθε Κυριακή το μεσημέρι στις 12, παράσταση Καραγκιόζη με νέο έργο κάθε φορά από τον Τάσο Γεωργίου.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ