Άντρας στην Ινδία σκότωσε την έφηβη γειτόνισσά του επειδή ούρησε στην αυλή του - iefimerida.gr

Άντρας στην Ινδία σκότωσε την έφηβη γειτόνισσά του επειδή ούρησε στην αυλή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χρειάζεται να έχει ταξιδέψει κανείς στην Ινδία για να γνωρίζει ότι το έθνος του 1,2 δισ. κατοίκων συγκαταλέγεται στις πιο «επικίνδυνες» για την ανθρώπινη υγεία χώρα, με τον ιερό Γάγγη να αποτελεί πραγματική απειλή ακόμη και... από φωτογραφία!

Πασίγνωστη είναι επίσης η απαγορευμένη πλέον συνήθεια των Ινδών να κάνουν τις ανάγκες τους στους δημόσιους χώρους, καθώς ο μισός πληθυσμός της χώρας δεν διαθέτει τουαλέτα – πράγμα που έχει οδηγήσει στη θέσπιση νόμων και ποινών για τους παραβάτες.

Σε αυτή λοιπόν τη χώρα, ένας Ινδός εξέλαβε ως προσβολή προς το πρόσωπό του την απόφαση 17χρονης γειτόνισσάς του να ουρήσει στην αυλή του, με αποτέλεσμα να αρπάξει το όπλο του και να την πυροβολήσει, τόσο εκείνη όσο και τη 40χρονη μητέρα της, σκοτώνοντας την πρώτη και τραυματίζοντας βαριά τη δεύτερη.

Η σκηνή έλαβε χώρα σε συγκρότημα κατοικιών στο Νέο Δελχί, με την οικογένεια του δράστη να κάνει λόγω για εμπρόθετη προσβολή της τιμής του.

Ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση των ιχνών του δράστη, αναφέρει πως «οι δύο οικογένειες μένουν στο ίδιο συγκρότημα και οι δύο γυναίκες για να τον προσβάλλουν ούρησαν κοντά στην εξώπορτα του σπιτιού του δράστη με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν με τον άνδρα, ο οποίος επέστρεψε με πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία φόνος ούρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ