Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ βρήκε «μεροκάματο» στην Αργεντινή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ βρήκε «μεροκάματο» στην Αργεντινή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 60άρης πλέον Ντέιβιντ Χάσελχοφ συνεχίζει να «ξεζουμίζει» κάθε ρανίδα κέρδους που μπορεί από το Baywatch, του οποίου πέρα από σταρ ήταν και δημιουργός. Αυτή την φορά φόρεσε το κόκκινο μαγιό για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό για Αργεντινέζικη εταιρία.

Είναι σχεδόν ακατανόητο το γιατί συνεχίζει ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ να εξαργυρώνει με το πλέον άθλιο τρόπο την φήμη του Baywatch. Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή του στο γελοίο 3D θρίλερ Piranhas 3DD, δέχτηκε να συμμετέχει σε διαφημιστικό για Αργεντινέζικη εταιρία που γυρίστηκε στο Mar Del Playa μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Εμίλιο Ντίσι.

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ βρήκε «μεροκάματο» στην Αργεντινή [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Γιατί μπορεί το Baywatch να μοιάζει πλέον γραφικό, συνεχίζει όμως να κρατάει το ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες ως το τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχουν παρακολουθήσει οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη.

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ βρήκε «μεροκάματο» στην Αργεντινή [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ενώ ο ίδιος ο Ντέιβιντ, ο οποίος τσίμπησε τα αποκλειστικά δικαιώματα αφού το ανάστησε το 1989 (σ.σ. το είχαν κόψει μετά από μια σεζόν) έχει συγκεντρώσει εξαιτίας του προσωπική περιουσία της τάξεως των 110 εκ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ