Τίτλοι τέλους για την πισίνα του Ζαππείου - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για την πισίνα του Ζαππείου

Τίτλοι τέλους για την πισίνα του Ζαππείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλείνει ένα από τα πλέον ιστορικά κολυμβητήρια της Αθήνας, αυτό του Ζαππείου λόγω του μεγάλου κόστους λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης. Το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, ανέστειλε την λειτουργία της οριστικά και τόσοι αθλητές και αθλήτριες θα αναγκαστούν να βρουν άλλο καταφύγιο.

Το ιστορικό κολυμβητήριο είχε εγκαινιαστεί στις 8 Ιουλίου 1940, ωστόσο 72 χρόνια αργότερα δεν μπορεί να έχει ζεστό νερό με αποτέλεσμα να κλείσει της πόρτες τους στις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νεανίδων που προπονούνται ενόψει των Παγκόσμιων πρωταθλημάτων του Περθ, στα κλιμάκια των Εθνικών μας ομάδων κολύμβησης και ανοικτής θάλασσας, μεταξύ των οποίων οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Σπύρος Γιαννιώτης και Μαριάννα Λυμπερτά, η Κέλλυ Αραούζου, ο Αντώνης Φωκαΐδης, αλλά στους συλλόγους της υδατοσφαίρισης, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΝΟ Χίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ