Οι WASP έρχονται απόψε να ξεσηκώσουν το Gagarin - iefimerida.gr

Οι WASP έρχονται απόψε να ξεσηκώσουν το Gagarin

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Blackie Lawless και η παρέα του επιστρέφουν στην Ελλάδα με «άγριες» διαθέσεις και άρωμα από ένδοξες 80's glam εποχές. Απόψε στο Gagarin 205 θα ακουστούν δυνατά, αγαπημένα κομμάτια όπως «The idol», «I Don't Need No Doctor» και «Forever Free», ξεσηκώνοντας το ελληνικό κοινό που ανέκαθεν στήριζε την μπάντα σε κάθε εμφάνισή της στη χώρα.

Μπορεί οι ίδιοι να ισχυρίζονται ότι «Δε χρειάζονται γιατρό», ωστόσο η τρέλα και η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή τους έχει κατατάξει σε ένα από τα αγαπημένα και διαχρονικά συγκροτήματα της metal σκηνής των 80's τότε που μεσουρανούσε η περμανάντ, το μακιγιάζ και τα πετσινα παντελόνια, σήμα κατατεθέν μίας αγαπημένης δεκαετίας που έχει αναδείξει σημαντικά συγκροτήματα.

Τα καινούρια μέλη του συγκροτήματος (με τελευταία «μεταγραφή» το 2006) αποτελούν, εκτός από τον Blackie Lawless, ο Mike Duda που προστέθηκε την παρέα το 1997 και οι Doug Blair και Mike Dupke που προστέθηκαν οριστικά στην μπάντα το 2006.

Η εκρηκτική αυτή συναυλία θα γίνει απόψε (Παρασκευή 23 Νοεμβρίου)
στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205)
Ώρα: 9.30 μμ.
Είσοδος: 25 και 28 ευρώ.

Όσοι δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι τότε, πάρτε μία γεύση στα βίντεο που ακολουθούν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ