H Πενέλοπε Κρουζ «κλέβει» το μεροκάματο του Τζόρτζ Κλούνει [βίντεο] - iefimerida.gr

H Πενέλοπε Κρουζ «κλέβει» το μεροκάματο του Τζόρτζ Κλούνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «γοητεία» της Πενέλοπε Κρουζ αποφάσισαν να επιστρατεύσουν οι άνθρωποι της Nespresso προκειμένου να τους βοηθήσει να κατακτήσουν την Αμερικάνικη αγορά. Όπως ακριβώς ο Κλούνει τους βοήθησε να εδραιωθούν στον υπόλοιπο κόσμο.

«Χρησιμοποιώντας μια επώνυμη όπως η Πενέλοπε Κρουζ μας επιτρέπει να τονίσουμε την ευρωπαϊκή μας καταγωγή και ταυτόχρονα να προβάλουμε την κομψότητα ως βασικό χαρακτηριστικό του brand». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος marketing της U.S. Nespresso, Φρανζ Νιεντερμάιρ, αιτιολογώντας την απόφαση της εταιρίας να χρησιμοποιήσει την Πενέλοπε Κρουζ για το νέο διαφημιστικό της που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Βόρεια Αμερική.

Το συγκεκριμένο πρώτο διαφημιστικό είναι περισσότερο χρηστικό, προσπαθώντας να εξηγήσει στους καταναλωτές πως δουλεύει το προϊόν. Κάτι που σημαίνει ότι δεν διαθέτει την αντίστοιχη πινελιά χιούμορ με αυτά του Τζόρτζ Κλούνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ