Μπουνιές αντί για ευχές «αντάλλαξαν» για Thanksgiving ο πρώην και ο νυν της Χάλι Μπέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπουνιές αντί για ευχές «αντάλλαξαν» για Thanksgiving ο πρώην και ο νυν της Χάλι Μπέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς ξέσπασε μπροστά στην εξώπορτα της Χάλι Μπέρι όταν ο πρώην της, Γκάμπριελ Όμπρι, ήρθε να αφήσει την 4χρονη κόρη του για να γιορτάσει το Thanksgiving με την μητέρα της. Απολογισμός ένα σπασμένο χέρι και μια σύλληψη.

«Πρέπει να προχωρήσουμε στις ζωές μας» είπε σύμφωνα με πηγές ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, νυν σύντροφος της Χάλι Μπέρι, στον πρώην σύζυγό της Γκάμπριελ Όμπρι όταν εκείνος ήρθε για να αφήσει την κόρη του (που έχει κάνει με την Χάλι) για Thanksgiving.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου που απαγόρευσε στην Μπέρι να μετακομίσει, όπως επιθυμεί, μόνιμα στην Γαλλία μαζί με τον αγαπημένο της.

Το μοντέλο από την Αργεντινή δεν αντέδρασε ιδιαίτερα ψύχραιμα στην παραπάνω παρότρυνση, ρίχνοντας την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο του Ολιβιέ. Εκείνος την μπλόκαρε και ανταπέδωσε με μια γροθιά στον ώμο. Γρήγορα οι δυο άντρες βρέθηκαν να κυλιούνται στο χώμα, μέχρι που ο Ολιβιέ κατάφερε να ακινητοποιήσει τον Γκαμπριέλ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 το πρωί της Ημέρας των Ευχαριστιών, σημαντική οικογενειακή γιορτή για τους Αμερικάνους, και είχε ως αποτέλεσμα οι δυο άντρες να νοσηλευτούν (σ.σ. Ο Ολιβιέ είχε γρατσουνιές στον λαιμό και σπασμένο χέρι).

Ενώ ο Γκάμπριελ συνελήφθη με κατηγορίες για βιαιοπραγία και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ