Μπρούντερλε: Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί χωρίς επιβάρυνση για τους Γερμανούς πολίτες - iefimerida.gr

Μπρούντερλε: Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί χωρίς επιβάρυνση για τους Γερμανούς πολίτες

Μπρούντελε: Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί χωρίς επιβάρυνση για τους Γερμανούς πολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές προς την Ανγκελα Μέρκελ και τους χειρισμούς της στο ελληνικό ζήτημα άφησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων, τονίζοντας ότι είναι ανέντιμο να αποκρύπτεται η αλήθεια.

«Φυσικά η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει χρήματα» τόνισε, μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο, ο Ράινερ Μπρούντερλε εκφράζοντας σαφείς αντιρρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο Μέρκελ και Σόιμπλε .

Ο γερμανός πολιτικός υποστήριξε ότι «η διάσωση της Ελλάδας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς επιβάρυνση για τους Γερμανούς φορολογούμενους. Το να αποκρύπτει αυτό κανεί θα ήταν ανέντιμο».

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φθάσει στο σημείο να αναχρηματοδοτείται χωρίς να λαμβάνει οικονομική βοήθεια, ωστόσο, παραδέχθηκε «Πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος για κάτι τέτοιο, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπολογιστεί με ακρίβεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ