Εισαγγελική παρέμβαση για τα πρωτοφανή επεισόδια ξυλοδαρμού και βίας στο ΑΠΘ - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τα πρωτοφανή επεισόδια ξυλοδαρμού και βίας στο ΑΠΘ

Εισαγγελική παρέμβαση για τα πρωτοφανή επεισόδια ξυλοδαρμού και βίας εντός του Α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής μετά τα επεισόδια ξυλοδαρμού καθηγητή και φοιτητών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) αλλά και η επιστολή φοιτητών της Νομικής, μέσω της οποίας καταγγέλλουν ανεξέλεγκτη βία στο πανεπιστήμιο από ομάδες κουκουλοφόρων.

Ο προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης τη διενέργεια δύο ξεχωριστών προκαταρκτικών ερευνών για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα.

Τα αδικήματα που θα διερευνηθούν αφορούν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διακεκριμένης φθοράς, της παράνομης βίας, της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας κλοπής. Οι έρευνες ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ