Αυτό θα πει αποβλάκωση: Έπαιζε «Call of Duty» ασταμάτητα επί 135 ώρες - iefimerida.gr

Αυτό θα πει αποβλάκωση: Έπαιζε «Call of Duty» ασταμάτητα επί 135 ώρες

Αυτό θα πει αποβλάκωση: Έπαιζε «Call of Duty» ασταμάτητα επί 135 ώρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οκάν Κάγια είναι λάτρης του «Call of Duty», ο οποίος απέδειξε την αγάπη του για το βιντεοπαιχνίδι παίζοντας 135 ώρες και 50 λεπτά ασταμάτητα, σε μια προσπάθεια να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο 28χρονος Αυστραλός και πατέρας δύο παιδιών, έπαιζε το «Call of Duty: Black Ops 2» επί μία εβδομάδα, κάνοντας μικρά διαλείμματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να πάει στην τουαλέτα, να φάει ελαφρά γεύματα και να ξεκουράσει τα μάτια του.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ο Κάγια έσπασε το ρεκόρ του μεγαλύτερου μαραθωνίου βιντεοπαιχνιδιού, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα δει το όνομά του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει σε δύο Καναδούς, οι οποίοι έπαιζαν μαζί μπροστά σε μια οθόνη επί 120 ώρες και 7 λεπτά.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Από ένα σημείο και μετά πάθαινα συνεχώς κράμπες στα χέρια. Αν και είχε πλάκα, δεν θα το ξαναέκανα για κανένα λόγο» δήλωσε στην αυστραλιανή υπηρεσία του Associated Press ο Κάγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ