H La Traviata από το Μουσικό Θέατρο της Μόσχας κάνει πρεμιέρα απόψε στο Badminton - iefimerida.gr

H La Traviata από το Μουσικό Θέατρο της Μόσχας κάνει πρεμιέρα απόψε στο Badminton

H La Traviata από το Μουσικό Θέατρο της Μόσχας κάνει πρεμιέρα απόψε στο Badminto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κρατικό Μουσικό Θέατρο της Μόσχας Στανισλάβσκι Νεμίροβιτς Νατσένκο γιορτάζει τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάζοντας στο θέατρο Badminton την δημοφιλή όπερα La Traviata, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε.

Μία φαντασμαγορική υπερπαραγωγή με 150 συντελεστές, τη συμφωνική ορχήστρα, τη χορωδία και το μπαλέτο του μεγάλου μουσικού Θεάτρου της Μόσχας καθώς και η διεθνούς φήμης σοπράνο Χίμπλα Γκερζμάβα στο ρόλο της Βιολέτα, είναι μόλις μερικοί από τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε την παράσταση αυτή.

Η Traviata, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς όπερες παγκοσμίως και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού και των λυρικών θεάτρων του κόσμου, αφού το ρομαντικό δράμα που υπάρχει και στην «κυρίας με τις Καμέλιες» και το «Μουλέν Ρουζ» αποτελεί αγαπημένο θέμα του κοινού και των παραγωγών.

Στο Παρίσι των αρχών του 18ου αιώνα, μία Παριζιάνα πόρνη πολυτελείας, η Violetta Valery και ένας νεαρός επαρχιώτης αριστοκράτης, ο Alfredo Germont, ερωτεύονται και εγκαταλείπουν την κοσμική ζωή του Παρισιού. Ζουν ευτυχισμένοι για ένα μικρό διάστημα στην εξοχή με έξοδα της Violetta, αφού ο Alfredo δεν έχει δικά του εισοδήματα, αλλά συντηρείται από τον πατέρα του. Αυτός όμως δεν μπορεί να δεχθεί αυτό τον δεσμό, καθώς πιστεύει ότι ατιμάζει το όνομά του και ζητά από την Violetta να εγκαταλείψει τον γιο του για το καλό της οικογένειάς του. Εκείνη με αυταπάρνηση αποδέχεται την παράκληση και επιστρέφει στο Παρίσι, ωστόσο η θυσία της παρεξηγείται από τον Alfredo. Οι δύο νέοι ξανασμίγουν όταν πια είναι πολύ αργά, αφού η Violetta είναι πολύ άρρωστη από φυματίωση και τελικά πεθαίνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Θέατρο Μπάντμιντον (Άλσος Στρατού, Γουδή) Τηλ.: 2111086024

Ημέρες / ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 22, Παρασκευή 23 & Σάββατο 24/11, 8.30 μ.μ.

Είσοδος: € 20, 30, 45, 60, 75, 90
Προπώληση: ταμεία θεάτρου, www.abcd.gr, www.viva.gr, 13855, 2108840600.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ