H Λέχου μιλάει για πρώτη φορά για την 12ώρη εγχείριση της στην σπονδυλική στήλη - iefimerida.gr

H Λέχου μιλάει για πρώτη φορά για την 12ώρη εγχείριση της στην σπονδυλική στήλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενα αποκαλυπτική όσον αφορά την δυσκολότερη περίοδο της ζωής της υπήρξε η Κατερίνα Λέχου στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε εφημερίδα. Εκεί που μίλησε για τις δυο επίπονες επεμβάσεις και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από παιδί.

«Χειρουργήθηκα στην Αγγλία, με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, καθώς στην σπονδυλική στήλη υπάρχουν πολλά νεύρα. Ένα λαθάκι να γίνει στην 12ωρη εγχείρηση και έχεις χαθεί. Θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα και πολλά. Πονούσα και έκλαιγα στην αγκαλιά της μητέρας μου, ενώ αναρωτιόμουν συνέχεια 'γιατί μανούλα σ' εμένα, γιατί;'. Εκείνη δεν ήξερε η καημένη τι να μου απαντήσει. Στο τέλος αγόρασε το βιβλίο 'Γιατί σ' εμένα' και ξεκίνησε να μου το διαβάζει. Κάπου εκεί άρχισα να ηρεμώ. Η μαμά μου ερήμην της κατάφερε να μαλακώσει την ψυχή μου και τους πόνους μου». Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα lifestyle website, η Κατερίνα Λέχου, σχετικά με το πρόβλημα σκολίωσης που την τυραννάει από όταν ήταν 12 χρονών.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 12 χρονών. Σε εκείνη την ηλικία είχα ήδη πάρει πολύ ύψος, ήμουν δηλαδή 1,80. Γρήγορα έπαθα σκολίωση, δεν έγινε σωστή αγωγή και μέσα σε σύντομο διάστημα η επιδείνωση, οσφυϊκή και θωρακική ήταν ραγδαία. (...) Στη συνέχεια, μετά την πρώτη εγχείριση, για μία πενταετία φορούσα τον 'κηδεμόνα'. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1998, χρειάστηκε να προχωρήσω σε δεύτερη εγχείρηση. Θυμάμαι τότε είχα πατήσει γκάζι για να τα βγάλω πέρα. Έπαθα ξανά τα ίδια. Για άλλη μια φορά, δηλαδή, αντιμετώπισα τη σκολίωση, καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το έχουμε εφ' όρου ζωής». Η πρωταγωνίστρια του Νησιού έχει μιλήσει ξανά για το θέμα υγείας της, απλά ποτέ μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο συγκλονιστικά «περιγραφική».

Μάλιστα, στα πλαίσια της συγκεκριμένης συνέντευξης, εξήγησε και το πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας επηρεάζει την καθημερινότητά της «Βλέπεις αυτό εκεί το κόκκινο στρωματάκι; Ακόμα κι αν πάω σε ερημονήσι θα το πάρω μαζί μου γιατί κάθε πρωί για 20 λεπτά πρέπει να κάνω ανελλιπώς γυμναστική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ