Αυτό είναι το μπότοξ για τζογαδόρους που κάνει θραύση - iefimerida.gr

Αυτό είναι το μπότοξ για τζογαδόρους που κάνει θραύση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάταγο προκάλεσε το πρόγραμμα Botox που ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει γνωστός πλαστικός χειρούργος στην Νέα Υόρκη με το εύηχο όνομα Pokertox. Σύμφωνα με τον Δρ. Μπέρντι χρησιμοποιώντας το ο παίκτης «παγώνει» τους μυς του προσώπου του, ώστε να μην μπορούν να διαβάσουν τις αντιδράσεις οι αντίπαλοί του.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να πάρουν ένα φύλλο που τους αρέσει ή όχι και ασυναίσθητα να σηκώσουν π.χ. το φρύδι τους. Αυτό είναι μια συνηθισμένη αντίδραση που το Pokertox έρχεται να εξαλείψει με μερικές στρατηγικά τοποθετημένες ενέσεις μποτοξ σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Επίσης μπορούμε να βοηθήσουμε τον παίκτη να μπλοφάρει πιο αποτελεσματικά, με το να του βάλουμε μπότοξ σε άλλες περιοχές, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχει κάποιο τικ». Αυτό δήλωσε ο Δρ. Μπέρντι, πρώην τζογαδόρος ο ίδιος, στο The Huffington Post. Η θεραπεία κοστίζει από 600-800 δολάρια και πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τρεις μήνες.

Αυτό είναι το μπότοξ για τζογαδόρους που κάνει θραύση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ