Υιοθετημένος αποκάλυψε ότι είναι γνωστός Έλληνας κωμικός - iefimerida.gr

Υιοθετημένος αποκάλυψε ότι είναι γνωστός Έλληνας κωμικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση του να υιοθετήσει και ο ίδιος ένα παιδί επιβεβαίωσε σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση ο Αντώνης Λουδάρος. Αποκαλύπτοντας επίσης και πως ο ίδιος είναι υιοθετημένος.

«Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά και εμένα με έχουν υιοθετήσει. Συγκεκριμένα με έχει υιοθετήσει η αδερφή της μητέρας μου, όταν την έχασα μικρός. Τα άλλα μου αδέρφια ήταν μεγαλύτερα, είχαν φύγει από το σπίτι και είχα μείνει εγώ. Και επειδή ο πατέρας μου δυσκολευόταν, με ανέλαβε η θεία μου». Αυτό δήλωσε στο Fthis της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο δημοφιλής κωμικός, ο οποίος και σκοπεύει να υιοθετήσει και εκείνος με την σειρά του ένα παιδί.

Προσθέτοντας στην συνέχεια πως η δεύτερη μητέρα του είναι λίγο άρρωστη αυτή την περίοδο. Κάτι που τον κάνει να ανησυχεί αφού «Μάλλον είμαι σε μια περίοδο που χάνω κόσμο, αφού 'έφυγε' και ο πατέρας μου. Αλλά έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ