Η Μέγκαν Φοξ αναγκάζεται να διώξει το «άκρως επιθετικό» γουρούνι της - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Φοξ αναγκάζεται να διώξει το «άκρως επιθετικό» γουρούνι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εποχή που η Μέγκαν Φοξ πόζαρε ανέμελη με το μινιατούρα γουρούνι της, ονόματι Piggie Smalls, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Σύμφωνα με τον σύζυγό της, Μπρίαν Όστιν Γκριν, αναγκάστηκαν να το διώξουν για να... προστατευόσουν την τιμή τους.

«Είχαμε και στο παρελθόν γουρούνια ως κατοικίδια. Είναι πολύ διασκεδαστικά, έξυπνα και κουλ ζώα. Αλλά το τελευταίο μας ήταν πολύ 'θερμόαιμο'. Επειδή δεν του είχαμε κάνει στείρωση, έφτασε στο σημείο να σκαρφαλώνει και να προσπαθεί να... καβαλήσει εμάς και όποιον άλλο έμπαινε στο σπίτι».

Η Μέγκαν Φοξ αναγκάζεται να διώξει το «άκρως επιθετικό» γουρούνι της  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο Μπρίαν Όστιν Γκριν, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που έδιωξαν τον Piggie Smalls από την ζωή τους δεν ήταν το γεγονός ότι μόλις έκαναν παιδί, αλλά η «ανεξέλεγκτη» συμπεριφορά του.

Προσθέτοντας μάλιστα πως «Η διαφορά ανάμεσα σε ένα σκύλο και σε ένα γουρούνι είναι ότι το γουρούνι έχει οπλές. Οπότε γαντζώνεται κανονικά πάνω σου όταν προσπαθεί να κάνει την «δουλειά» του. Επιπλέον, προσπαθούν και να σε δαγκώσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ