Εκρηξη βόμβας σε σπίτι στο Χαλάνδρι –Στόχος η εισαγγελέας της απαγωγής Παναγόπουλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη βόμβας σε σπίτι στο Χαλάνδρι –Στόχος η εισαγγελέας της απαγωγής Παναγόπουλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα όταν οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στο Χαλάνδρι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους μετά από ισχυρή έκρηξη βόμβας. Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο πάρκινγκ της μονοκατοικίας της εισαγγελέως στο Χαλάνδρι, στην οδο Κουντουριωτών 11.

Πρόκειται για την Παρασκευή Καλαϊτζή, η οποία είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον προαύλιο της διώροφης κατοικίας και ήταν τόσο ισχυρή που μια μάντρα κατέρρευσε, τζάμια τόσο στο συγκεκριμένο, όσο και σε γειτονικά σπίτια έσπασαν. Μάλιστα από το οστικό κύμα δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή. Τραυματισμός από την έκρηξη δεν υπήρχε, ενώ οι οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ μέσα στο βομβαρδισμένο τοπίο αναζητούσαν το σημείο που τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, αλλά και υπολείμματα της βόμβας.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και πως από την έκρηξη προκλήθηκε κρατήρας ενός μέτρου στο έδαφος, ενώ έπεσε και μια μάντρα στον προαύλιο χώρο.

Φωτογραφία: zougla.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ