Διπλή διάκριση για τη Wind στα βραβεία Bravo - iefimerida.gr

Διπλή διάκριση για τη Wind στα βραβεία Bravo

Διπλή διάκριση για τη Wind στα βραβεία Bravo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο διακρίσεις απέσπασε ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND στο πλαίσιο διεξαγωγής του θεσμού BRAVO για την αξιολόγηση της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

Στον Δείκτη Αντίληψης διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνία», ενώ στον Δείκτη Βιωσιμότητας διακρίθηκε στην κατηγορία «Καλύτεροι Απολογισμοί Βιωσιμότητας».

Ο θεσμός «BRAVO», διοργανώθηκε φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από το QualityNet Foundation (QNF) με τη συμμετοχή πάνω από 120 σημαντικών Κοινωνικών Εταίρων της Ελλάδας.

Η WIND συμμετείχε ενεργά στο διάλογο εκπροσωπούμενη από τον Γιώργο Τσαπρούνη, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων ο οποίος κατά την παρέμβαση του τόνισε ότι: «Οι κοινωνικές οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες επιτάσσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά το υπεύθυνο «επιχειρείν» μέσα από υπεύθυνες επενδύσεις, με προτεραιότητα στην κοινωνία. Για αυτό στην WIND θεμελιώνουμε την μακροπρόθεσμή ανάπτυξή μας συγκεράζοντας τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα με την Εταιρική Υπευθυνότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ