Αποζημίωση - δικαίωση δικηγόρου από το ΣτΕ έπειτα από εκατό μήνες - iefimerida.gr

Αποζημίωση - δικαίωση δικηγόρου από το ΣτΕ έπειτα από εκατό μήνες

Παραδοχή και αποζημίωση 4.800 ευρώ από το ΣτΕ επειδή καθυστέρησε εκατό μήνες να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας να γνωμοδοτήσει για την υπόθεση ενός δικηγόρου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από το 2003 για να λάβει την οριστική απόφαση τον Ιανουάριο του 2012.

Μάλιστα το ΣτΕ παραδέχθηκε ότι καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης με αποτέλεσμα να του επιδικάσει χρηματική αποζημίωση 4.800 ευρώ.

Ο δικηγόρος ζητούσε να του επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη, καθώς η έκδοση της απόφασης άργησε 8 χρόνια και 4 μήνες.

Για την ιστορία η υπόθεση για την οποία καθυστέρησε τόσα χρόνια το ΣτΕ ήταν μια αίτηση ακύρωσης που είχε υποβάλει ο δικηγόρος, κατά της απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , με την οποία επελέγη στη θέση νομικού συμβούλου του ιδρύματος μια άλλη συνάδελφός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ