Αστυφύλακας: Είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής -Οποιος δεν είναι Χριστιανός να φύγει από την Ελλάδα - iefimerida.gr

Αστυφύλακας: Είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής -Οποιος δεν είναι Χριστιανός να φύγει από την Ελλάδα

Αστυφύλακας: Είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής -Οποιος δεν είναι Χριστιανός να φύγει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένορκη διοικητική εξέταση για δόκιμο αστυφύλακα διέταξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μετά από καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά σβάρος μουσουλμάνου συμφοιτητή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία την 15.11.2012 κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης φοιτητών Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, φέρεται να ανέφερε ότι «όποιος δεν είναι χριστιανός, δεν είναι Έλληνας και να φύγει από την Ελλάδα».

Στη συνέχεια φέρεται να δήλωσε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή και απείλησε συμφοιτητή του λέγοντας «....τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς».

Από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται πως ο δόκιμος αστυφύλακας τελεί σε δεύτερη μακρά αναρρωτική άδεια και στη φοιτητική συνέλευση επικαλέστηκε την ιδιότητα του φοιτητή του συγκεκριμένου Τμήματος, αλλά και του αστυνομικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ