Το NowDoctor στο Σύνταγμα με αφορμή τις εκδηλώσεις για το διαβήτη - iefimerida.gr

Το NowDoctor στο Σύνταγμα με αφορμή τις εκδηλώσεις για το διαβήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το NowDoctor, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη, γίνεται χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και θα βρεθεί στο Σύνταγμα συμμετέχοντας στο 3ήμερο ενημερωτικών δράσεων για τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της άσκησης στην Πλατεία Συντάγματος από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου.

Με βασικό μήνυμα «Αλλάζω Τρόπο Ζωής: Τρώω Υγιεινά, Αθλούμαι Τακτικά», το Now Doctor βρίσκεται δίπλα στους βρίσκεται κοντά στους Έλληνες διαβητικούς και δίνει έμφαση στην πρόληψη του Διαβήτη μέσω της σωστής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας.

Στις εκδηλώσεις στο Σύνταγμα το κοινό θα λάβει μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια σχετικά με τις διατροφικές του συνήθειες και τη φυσική τους δραστηριότητα ενώ παράλληλα θα λάβει επιστημονική ενημέρωση από τους ειδικούς διατροφολόγους διαιτολόγους που βρίσκονται στο σημείο και θα πάρει ενημερωτικά έντυπα με συμβουλές διατροφής και άσκησης που βοηθούν στην πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ