Δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης: «Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άνδρα» - iefimerida.gr

Δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης: «Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άνδρα»

Δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης: «Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άνδρα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κρίση που πλήττει την ελληνική κοινωνία, για τη σχέση του με την τηλεόραση αλλά και για το ενδεχόμενο να ξαναντυθεί γαμπρός, μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» γνωστός καλλιτέχνης.

Ο λόγος για το Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος αναφερόμενος στην κρίση δήλωσε ότι ο κόσμος τώρα έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ το γέλιο, προσθέτοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που η επικαιρότητα δεν έχει γίνει... ανέκδοτα».

Σχετικά με το εάν επιθυμεί να κάνει τηλεόραση, είπε ότι προτιμά μεν το ραδιόφωνο, ωστόσο λόγο της δύσκολης κατάστασης θα έκανε και τηλεόραση, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ: «Μήπως να πάω στη Τουρκία; Μόνο αυτοί κάνουν τηλεόραση και σίριαλ».

Δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης: «Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άνδρα» | iefimerida.gr 0

Τέλος, στην ερώτηση αν σκοπεύει να ντυθεί ξανά γαμπρός, απάντησε αστειευόμενος: «Έχω ήδη παντρευτεί δύο φορές. Τώρα που το σκέφτομαι ο τρίτος μου γάμος θα ήταν με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ