«Τσαλαπατώ»: Το νέο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια από το άλμπουμ Λόλα

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολύ πετυχημένου Welcome to Greece ο Maraveyas ilegál επιστρέφει με το νέο δίσκο με τίτλο Λόλα που περιλαμβάνει 11 καινούρια τραγούδια με την υπογραφή του αγαπημένου μουσικού. Το άλμπουμ συνοδεύεται από ένα βιβλίο, ενώ περιλαμβάνει και το τραγούδι «Τσαλαπατώ» του οποίου το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Λόλα άλλαξε τη ζωή του Κωστή Μαραβέγια έπειτα από το ταξίδι του στο Καστελόριζο την άνοιξη του 2010. Την ιστορία τους κατέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας και μας τη διηγείται σε ένα cd και σε ένα βιβλίο 104 σελίδων που το συνοδεύει.

Ο ήρωας της ιστορίας του βιβλίου ερωτεύεται τη Λόλα, ένα κορίτσι διαφορετικό από τα άλλα, φευγάτο, που δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Τους παρακολουθούμε στο ταξίδι τους προς το Καστελόριζο όπου ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναγγέλλει ότι η χώρα θα καταφύγει στο ΔΝΤ.

Το λαβ στόρι μπλέκεται με την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, το φανταστικό με το πραγματικό. Η Λόλα όπως δηλώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης είναι ένα σύμβολο αισιοδοξίας, ομορφιάς και αγάπης μέσα σε μια ιδιαίτερη πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού «Τσαλαπατώ»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ