O Μάνος Πυροβολάκης απόψε στο Ρυθμός Stage για μία βραδιά χορού, λόγου και μουσικής - iefimerida.gr

O Μάνος Πυροβολάκης απόψε στο Ρυθμός Stage για μία βραδιά χορού, λόγου και μουσικής

O Μάνος Πυροβολάκης απόψε στο Ρυθμός Stage για μία βραδιά χορού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΜΚΟ Κορυφογραμμή, διοργανώνει ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός απόψε στις 9.00 το βράδυ, στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, με τάνγκο, μοντέρνο χορό και τραγούδι από τον αγαπημένο Μάνος Πυροβολάκη, ενώ τη βραδιά θα παρουσιάσει η παραγωγός του Kosmos 93,6 fm Βίκυ Τσιανίκα.

Η Kορυφογραμμή υπήρξε ανέκαθεν τόπος συνάντησης για την επικοινωνία, έκφραση, δράση και αλληλεπίδραση, ενώ προάγει τη δημιουργικότητα, οργανώνοντας κύκλους δραστηριότητων ανάπτυξης δεξιοτήτων των μελών της, όπως φωτογραφία, θεατρικό παιχνίδι, δραματοθεραπεία, ζωγραφική, μουσική, ομάδα κρουστών, tango, συναισθηματική διαλεκτική για ενήλικες και μουσικοκινητική αγωγή, δημιουργική απασχόληση, ανάγνωση παραμυθιών για παιδιά κ.ά.

Σε αυτά τα πλαίσια θα κινηθεί και η αποψινή εκδήλωση στην οποία θα χορέψουν tango οι Ariel Fuhr και Πέγκυ Δαδάκη, μοντέρνο χορό η Κατερίνα Σολδάτου και η Πόπη Παπασταμούλη
και θα τραγουδήσει ο Μάνος Πυροβολάκης.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 8€ (με μπύρα ή κρασί)

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.korifogrami.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ