Δράμα χωρίς τέλος - Βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο με αμάχους στο Τελ Αβιβ - iefimerida.gr

Δράμα χωρίς τέλος - Βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο με αμάχους στο Τελ Αβιβ

Δράμα χωρίς τέλος - Βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στο Τελ Αβιβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τέλος είναι οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας, με τους Παλαιστίνιους να απαντάνε στις πολύνεκρες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού με βομβιστικές επιθέσεις ακόμα και σε λεωφορείο με αμάχους μέσα στο Τελ Αβίβ.

Το οφθαλμόν αντί οφθαλμού ζει και βασιλεύει, και το ενδεχόμενο εκεχειρίας απομακρύνεται, ενώ εκφράζονται φόβοι για χερσαία επιχείρηση από το Ισραήλ.

Το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στο Τελ Αβίβ. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούν για δέκα τραυματίες, ενώ αναλυτές -σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian- εκφράζουν φόβους πως η επίθεση αυτή μπορεί να προκαλέσει σκληρότερη απάντηση από το Ισραήλ που επαναλαμβάνει ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους πολίτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις έγινε γνωστή η επίθεση στο λεωφορείο με τους αμάχους, στη Γάζα οι μαχητές της Χαμάς πανηγύριζαν με πυρά στον αέρα.

Εν τω μεταξύ ο ισραηλινός στρατός συνέχισε το σφυροκόπημα χτυπώντας 43 τούνελ ενώ σκότωσε και έναν μαχητή της Χαμάς που ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει ρουκέτες. Παράλληλα, νέοι βομβαρδισμοί στο κυβερνητικό κτίριο στη Λωρίδα της Γάζας, είχαν ως αποτέλεσμα την πλήρη ισοπέδωσή του. Κατά τον βομβαρδισμό ισοπεδώθηκε κατά λάθος και μη-κυβερνητικό κτίριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ