Ενας αριθμός και δωρεάν κλήσεις για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ - iefimerida.gr

Ενας αριθμός και δωρεάν κλήσεις για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ

Ενας αριθμός και δωρεάν κλήσεις για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τριψήφιο αριθμό 184 για τα τηλεφωνικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ σκέφτονται να επαναφέρουν στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου οι ασφαλισμένοι να μπορούν καλούν δωρεάν.

Η σκέψη αυτή φαίνεται πως θα γίνει πράξη μετά και τα εξώδεικα που εστάλησαν στις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών, για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του. Ετσι υπάρχει η σκέψη να σταματήσει η λειτπυργία των πενταψήφιων αριθμών κλήσης.

Πως τόνισε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμά μιλώντας στον ΑΝΤ1, έχει ζητηθεί από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη να μεταταγεί πλεονάζον προσωπικό δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο για τον ΕΟΠΥΥ

Παράλληλα ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, τόνισε πως έχουν ήδη αποσυρθεί οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών μηνυμάτων, μετά και την εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε η νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ