«Πανούργα» και άπληστη η Κέιτ Μος- Κάνει την ζωή της ριάλιτι - iefimerida.gr

«Πανούργα» και άπληστη η Κέιτ Μος- Κάνει την ζωή της ριάλιτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

20 χρόνια τώρα, η Κέιτ Μος αρνιόταν πεισματικά να δώσει συνεντεύξεις ή να μιλήσει για την συναρπαστική ζωή της. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση ότι επέτρεψε σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο να την ακολουθήσει σε όλες τις στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας της.

«Η Κέιτ είναι μια πανούργα business woman που ξέρει ότι ο κόσμος έχει ψύχωση με το να μάθει τι της έχει συμβεί ανά τα χρόνια. Οπότε, τώρα που είναι παντρεμένη και κατασταλαγμένη, μάλλον αισθάνθηκε έτοιμη να 'εξαργυρώσει' αυτή την περιέργεια». Αυτό δήλωσε ο Κρίς Σμίθ, entertainment reporter του Yahoo, θέλοντας να τονίσει την αλλαγή στην στάση της Μος.

Μια αλλαγή που είναι εμφανής από το τσουνάμι φωτογραφήσεων και αποκαλυπτικών συνεντεύξεων τις οποίες έχει κάνει η 38χρονη Λονδρέζα τους τελευταίους μήνες. Ενώ, τις επόμενες μέρες, κυκλοφορεί και το δικό της coffee table book που θα αποτελέσει και την αφορμή για την παγκόσμια περιοδεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ