Η άγνωστη περιπέτεια του Λευτέρη Πανταζή: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι» - iefimerida.gr

Η άγνωστη περιπέτεια του Λευτέρη Πανταζή: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι»

 Η άγνωστη περιπέτεια του Λευτέρη Πανταζή: «Παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λευτέρης Πανταζής, όπου αποκάλυψε ότι παραλίγο οι γιατροί να του ακρωτηριάσουν το πόδι, ύστερα από μόλυνση που έπαθε.

Μιλώντας στο περιοδικό SuperTv, ο δημοφιλή τραγουδιστής ανέφερε σχετικά: «Έβγαλα ένα σπυρί στο πόδι μου, το οποίο είχε πύον. Το έσπασα και έπαθε μόλυνση. Στο σώμα μας, όταν ανοίγεις μια πληγή, μπορούν να εισέλθουν χιλιάδες μικρόβια. Ένα από αυτά μου έκανε τη ζημιά. Παραλίγο να πάθω σταφυλόκοκκο και να κόψουν το πόδι μου».

«Το πρόλαβα στο παρά πέντε. Όταν πήγα στο νοσοκομείο να με εξετάσουν, μου έκαναν απευθείας εγχείρηση και νοσηλεύτηκα επί τέσσερις ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Είχε μολυνθεί το πόδι μου, είχε πρηστεί και κοκκινίσει, ήμουν σχεδόν κουτσός. Έλεγα: "Θα περάσει, εφόσον βάζω αλοιφή», πρόσθεσε.

«Η κορτιζόνη που υπήρχε στην αλοιφή μού έκανε ακόμα μεγαλύτερο κακό. Συνέβη μία εβδομάδα προτού κάνουμε έναρξη στο μαγαζί. Μπήκα στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να περπατήσω. Όταν ολοκληρώθηκε η εγχείρηση και ξύπνησα από τη νάρκωση, μου είπε ο γιατρός πως ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν τρομερό», κατέληξε ο ΛΕΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ