Από κούκλα έγινε πανούκλα - Η Σαρλίζ Θερόν ασχήμυνε δραματικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Από κούκλα έγινε πανούκλα - Η Σαρλίζ Θερόν ασχήμυνε δραματικά [εικόνες]

Από κούκλα έγινε πανούκλα - Η Σαρλίζ Θερόν ασχήμυνε δραματικά [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, ενώ τα ξανθά της μαλλιά και η αλαβάστρινη επιδερμίδα της ήταν το σήμα κατατεθέν της. Κι όμως η Σαρλίζ Θερόν δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τον παλιό, καλό εαυτό της και μοιάζει περισσότερο με το «Monster» που υποδύθηκε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι της νωρίτερα μέσα στο χρόνο για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Mad Max: Fury Road» και αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό καστανό τους χρώμα, γεγονός που έχει απογοητεύσει πολλούς θαυμαστές της, κυρίως του αντρικού φύλου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην εμφάνισή της όμως δεν είναι τα μαλλιά της, αλλά το πρόσωπό της το οποίο έχει γεμίσει σπυράκια, κι από το πολύ μέικ-απ που χρησιμοποιεί για να τα καλύψει, φαίνεται δίχρωμο.

Αυτές τις μέρες η Σαρλίζ βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική, όπου ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε ενώ έτρωγε με τη μητέρα της, Γκέρντα.

Αυτό πάντως που δεν έχασε η ηθοποιός είναι η φινέτσα της, το τέλειο κορμί της, αλλά και το χαμόγελό της, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές της, στις οποίες ποζάρει χαλαρή και ευδιάθετη.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ