Στην Ελλάδα τα Windows Phone 8 μέχρι το τέλος Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα τα Windows Phone 8 μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Windows Phone 8, η τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος της Microsoft για smartphones έρχονται και στην Ελλάδα, καθώς οι πρώτες συσκευές θα διατίθενται στην αγορά μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

Τα νέα windows Phone 8 προσφέρουν μια πραγματικά προσωπική εμπειρία, επιτρέποντας στο χρήστη να μένει συνδεδεμένος με τους φίλους του και να λαμβάνει όλα τα τελευταία νέα που τον ενδιαφέρουν. Διαθέτουν νέες λειτουργίες, όπως η Παιδική Γωνιά και τα Δωμάτια, ενώ θα ενσωματώνονται σε μια σειρά νέων smartphones από τη Nokia, τη Samsung και την HTC, σε απίθανα χρώματα, σχέδια και χαρακτηριστικά.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που κάνει τα windows Phone να ξεχωρίζουν είναι τα live tiles. Οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν την οθόνη έναρξης, όπως θέλουν, καρφιτσώνοντας τις αγαπημένες τους επαφές, τις εφαρμογές, τη μουσική, τα παιχνίδια, τις φωτογραφίες και άλλα., ενώ μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος και τα χρώματα, εξατομικεύοντας απόλυτα την οθόνη έναρξης.

Εκτός από τα Live Tiles, το Windows Phone 8 είναι το μόνο τηλέφωνο με Live εφαρμογές, ενώ το Windows Phone Store έχει 120.000 εφαρμογές με εκατοντάδες να προστίθενται κάθε μέρα. Η Παιδική Γωνιά επίσης, αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να μοιραστείτε το τηλέφωνό σας με τα παιδιά σας, ώστε να μπορούν να παίζουν Angry Birds χωρίς το φόβο να στείλουν κατά λάθος γραπτό μήνυμα στο αφεντικό σας.

Με τα «Δωμάτια» σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να μοιραστείτε και να συνομιλήσετε με μια ομάδα και όχι με ολόκληρο το κοινωνικό σας δίκτυο, ενώ με το Wallet & near-field communications αποθηκεύουν στο τηλέφωνό σας τα στοιχεία της χρεωστικής και της πιστωτικής σας κάρτας. Τέλος διαθέτουν την εφαρμογή Skype για απεριόριστη επικοινωνία με τις επαφές σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ