H Σκάρλετ Γιόχανσον αλλάζει κάθε μήνα άντρα-Αυτός είναι ο Γάλλος που προσπαθεί να κρύψει - iefimerida.gr

H Σκάρλετ Γιόχανσον αλλάζει κάθε μήνα άντρα-Αυτός είναι ο Γάλλος που προσπαθεί να κρύψει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της με τον διαφημιστή Νέιτ Νέιλορ, η «αφηνιασμένη» Σκάρλετ Γιόχανσον είναι και πάλι ερωτευμένη. Αυτή την φορά με τον 30χρονο Γάλλο Ρομέιν Νταουριάκ.

Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη σχέση να μοιάζει πιο σοβαρή από όλες τις προηγούμενες είναι το πόσο πολύ προσπαθεί να την προστατέψει η Σκάρλετ από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακριβώς για να μην πάει άπατη όπως οι υπόλοιπες.

Τα μίντια μυρίστηκαν για πρώτη φορά ότι κάτι τρέχει, όταν πριν ένα μήνα είδαν τους δυο τους να τρώνε μαζί στο La Esquina στο Σόχο. Και να σηκώνονται να φεύγουν τρέχοντας όταν έφτασαν οι παπαράτσι.

Αλλά χθες το βράδυ πιάστηκαν στα πράσα όταν πηγές τους είδαν να είναι αγκαλιά όλο το βράδυ στο Beatrice Inn.

Ο 30χρονος Γάλλος είναι πρώην διευθυντής σύνταξης του περιοδικού Clark, ειδικός στην underground urban art και νυν διευθυντής ενός creative agency στο Μανχάταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ