O Σαμαράς με την Μέρκελ και τον Μπαρόζο θα παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης της ΕΕ - iefimerida.gr

O Σαμαράς με την Μέρκελ και τον Μπαρόζο θα παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης της ΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Μόναχο, όπου θα βρίσκεται στις 9 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός, για να συναντηθεί με τον Βαυαρο ομόλογό του, θα μεταβεί στο Οσλο της Σουηδίας για την παράδωση του Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η είδηση, την οποία αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα, είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Πρωθυπουργό ο οποίος θα συμμετάσχει με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες στην παραλαβή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο η Ακαδημία έχει απονείμει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η συμμετοχή του κ. Σαμαρά στην αποστολή αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης με τον οποίο τον περιβάλλουν πλέον οι ευρωπαίοι ηγέτες αλλά ειδικά η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει ότι το κλίμα έχει αλλάξει για το πρόσωπο του Ελληνα Πρωθυπουργού.

Στις 9 Δεκμεβρίου ο Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται στη Βαυαρία προκειμένου να συναντηθεί με τον βαυαρό Πρωθυπουργο Χορστ Ζέεχοφερ, ο οποίος δεν διάκειται φιλικά προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ