Σοκ: Τεμάχισε τον άντρα και τον εραστή της και τους έθαψε σε μαγαζί στο κέντρο της Βιέννης - iefimerida.gr

Σοκ: Τεμάχισε τον άντρα και τον εραστή της και τους έθαψε σε μαγαζί στο κέντρο της Βιέννης

ΣΟΚ: Τεμάχισε τον άντρα και τον εραστή της και τους έθαψε σε μαγαζί στο κέντρο τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σκηνή από το μιούζικαλ Σικάγο ακούστηκε η ομολογία της αδίστακτης μαύρης χήρας από τη Βιέννη, η οποία ομολόγησε χθες Δευτέρα στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον πρώην άντρα και τον εραστή της, τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο και τους έθαψε στο υπόγειο του μαγαζιού με παγωτά που διατηρούσε στο κέντρο της Βιέννης.

Η 34χρονη Εστιμπαλίζ Καρράντζα, την οποία τα αυστριακά μέσα αποκάλεσαν η «Γυναίκα του Πάγου», ομολόγησε την πράξη της και επισήμανε ότι και οι δύο άνδρες την είχαν «ταπεινώσει», αφού ο μεν άντρας της ασκούσε λεκτική βία, ενώ ο εραστής της την απατούσε.

Η Καρράντζα πυροβόλησε τα θύματά της με ένα πιστόλι Μπερέτα, στη συνέχεια τεμάχισε τα σώματα με ένα αλυσοπρίονο, τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματός της και τελικά τα έθαψε στο υπόγειο.

Η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι προειδοποίησε τις αρχές ότι η Καρράντζα έχει «δύο πλευρές» και ήταν ικανή να σκοτώσει ξανά, ενώ την περιέγραψε ως μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».

«Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», δήλωσε η Φρέι, προειδοποιώντας τις δικαστικές αρχές ότι η Καρράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Η Καρράντζα είπε στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και ότι τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημά της και ο Χόλτζ έγινε μέλος της οργάνωσης Χάρε Κρίσνα.

«Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη.

Στη συνέχεια η Καρράντζα ξεκίνησε να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και τελικά πήρε διαζύγιο από τον Χόλτζ, ωστόσο αυτός αρνιόταν να μετακομίσει.

Μία Κυριακή, μετά από έναν καυγά για το συγκεκριμένο θέμα, είπε ότι πυροβόλησε τον Χόλτζ δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ωστόσο, λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιο την εγκατέλειψε και ο εραστής της, αλλά εμφανίστηκε ξανά ενάμιση χρόνο μετά με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού τον είχε διώξει η τότε ερωμένη του. Η Καρράντζα τον δέχτηκε πίσω, αλλά λίγες μέρες αργότερα βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και το προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα βράδυ, μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, ο άνδρας γύρισε στο σπίτι της Καράντζα, η οποία προσπάθησε να του μιλήσει σχετικά με τις ανακαλύψεις της, αλλά αυτός άρχισε να της φωνάζει και πήγε κατευθείαν για ύπνο, είπε η 34χρονη.

«Γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών», είπε.

Έτσι, πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της –το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της- τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν.

Όπως έκανε και με τον άνδρα της, η Καρράντζα τεμάχισε το σώμα του άνδρα και το έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της. Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος και η Καρράντζα συνελήφθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ