Φέκτερ: Ούτε επιπλέον χρήματα ούτε διαγραφή χρέους για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Φέκτερ: Ούτε επιπλέον χρήματα ούτε διαγραφή χρέους για την Ελλάδα

Φέκτερ: Ούτε επιπλέον χρήματα ούτε διαγραφή χρέους για την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρόλο του σκληρού της Ευρωζώνης συνεχίζει να παίζει η αυστριακή υπουργός Οικονομικών ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η χώρα μας δεν μπορεί να αναμένει ούτε νέα οικονομική βοήθεια, αλλά ούτε και «κούρεμα» του χρέους της.

«Εχουμε καταστήσει τελείως σαφές, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αναμένει από εμάς ούτε επιπλέον χρήματα, ούτε και μια διαγραφή χρέους από δημόσιους πιστωτές», τόνισε χαρακτηριστικά η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, στα πλαίσια του «9ου Οικονομικού Φόρουμ Βιέννης ».

Η Μαρία Φέκτερ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για «στενότερη Ευρώπη» κλείνοντας το μάτι στις χώρες που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι στις παρούσες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες τα κράτη δεν θα πρέπει να διάγουν μοναχική πορεία.

Σύμφωνα με την Αυστριακή υπουργό Οικονομικών η Ευρωπαϊκή Ενωση δείχνει την αλληλεγγύη της στις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, επειδή το πρόβλημα των τραπεζών θα μετατραπεί και σε φορολογικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ