Ατρόμητη Ρωσίδα σκότωσε με τσεκούρι το λύκο που της επιτέθηκε - iefimerida.gr

Ατρόμητη Ρωσίδα σκότωσε με τσεκούρι το λύκο που της επιτέθηκε

Ατρόμητη Ρωσίδα σκότωσε με τσεκούρι το λύκο που της επιτέθηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μύθο για το αδύναμο φύλο καταρρίπτει μια Ρωσίδα, η οποία τα έβαλε με έναν λύκο, και τελικά τον σκότωσε με τσεκούρι, όταν εκείνος επιτέθηκε αρχικά στο κοπάδι της και στη συνέχεια στην ίδια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 56χρονη Αισάτ Μαξούντοβα, βρισκόταν με άλλους χωρικούς σε βοσκοτόπι κοντά στο χωριό τους, προσέχοντας τα πρόβατα και τις αγελάδες τους ενώ έτρωγαν. Κάποια στιγμή, η γυναίκα άκουσε τις κραυγές ενός μοσχαριού που είχε απομακρυνθεί από τα υπόλοιπα ζώα, και είχε δεχτεί επίθεση από λύκο.

Η 56χρονη πήγε κοντά και προσπάθησε να τρομάξει το λύκο για να φύγει, αλλά εκείνος της επιτέθηκε, αρπάζοντας το πόδι της. «Όταν έβαλα το χέρι μου επάνω του για να προφυλαχτώ, ο λύκος μου το άρπαξε στα δόντια του. Προσπαθούσα να τραβήξω το χέρι μου από το στόμα του χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι με το ελεύθερο μου χέρι», δήλωσε η ίδια σε τοπική εφημερίδα.

«Όταν μου άφησε το χέρι γύρισα και πήρα το τσεκούρι που βρισκόταν δίπλα μου και τον χτύπησα στο κεφάλι», πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν φοβήθηκε καθόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση ρωσίδα κοπάδι λύκος τσεκούρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ