ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού-Ερχονται έντονες βροχές και καταιγίδες - iefimerida.gr

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού-Ερχονται έντονες βροχές και καταιγίδες

Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Ερχονται βροχές και κατα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα Δυτικά. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά τις επόμενες δύο ημέρες και θα πλήξουν διαδοχικά τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία-Σποράδες, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά-Εύβοια και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Την Τρίτη τα φαινενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, τη νότια κυρίως Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα σταδιακή ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου.

Τέλος, την Τετάρτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη (22-11-2012) θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ