Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει τη νομιμότητα και η Χρυσή Αυγή την παρανομία - iefimerida.gr

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει τη νομιμότητα και η Χρυσή Αυγή την παρανομία

Δένδιας: Η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει τη νομιμότητα και η Χρυσή Αυγή την παρανομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περί συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Χρυσή Αυγή απέκρουσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM τόνισε πως «η ΕΛΑΣ εκφράζει τη νομιμότητα, ενώ η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που δρα την παρανομία».

«Η ΕΛΑΣ και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και τόνισε πως «το κύριο εμπόδιο της Χρυσής Αυγής είναι η νόμιμη και επιτυχημένη και συνταγματικά ορθή δράση της ΕΛ.ΑΣ.».

«Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛΑΣ να μην ανέχεται την αυτοδικία της ΧΑ Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛΑΣ και ΧΑ, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα. Υπάρχει απόλυτη επαγρύπνιση σε αυτό τον τομέα», κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Η Χρυση Αυγή απάντησε με ανακοίνωση κατά του Νίκου Δένδια τονίζοντας :

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και αν διοικούσε τη χώρα, τότε σίγουρα οι Έλληνες πολίτες θα απολάμβαναν τα αγαθά της τάξης και της κοινωνικής ειρήνης. Την παρανομία την υποθάλπει ο ανύπαρκτος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που στέκεται απαθής απέναντι στις ένοπλες συμμορίες των αλλοδαπών και τα τάγματα εφόδου της αριστεράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ