Κομισιόν: Ελπίζουμε ότι αύριο θα υπάρξει συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Κομισιόν: Ελπίζουμε ότι αύριο θα υπάρξει συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Κομισιόν: Ελπίζουμε ότι στο Eurogroup θα υπάρξει συμφωνία για τη βιωσιμότητα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσδοκία ότι στο Eurogroup της Τρίτης θα επιτευχθεί συμφωνία που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Ολι Ρεν, Σάιμον Ο Κόνορ.

«Αύριο πρέπει να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και συμφωνία, η οποία θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», απάντησε ο κ.Ο Κόνορ, όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο αυριανό Eurogroup.

Ερωτώμενος για το εάν είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε λέγοντας ότι αύριο το απόγευμα η Τρόικα θα ενημερώσει τους υπουργούς Oικονομικών της Ευρωζώνης για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με τους εταίρους της στην Τρόικα (ΔΝΤ και ΕΚΤ), εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup της Τρίτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ