Καταβάλει τα χρωστούμενα στους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών - iefimerida.gr

Καταβάλει τα χρωστούμενα στους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών

Ενίσχυση των δήμων με άλλα 35 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο της εκταμίευσης παίρνει και η δ' δόση, ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, από το υπουργείο Εσωτερικών προς τους δήμους της χώρας, ενώ, παράλληλα, όσοι δήμοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές θα χρησιμοποιήσουν τα κονδύλια μόνο για την αποπληρωμή των χρεών..

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε την πράξη για την απόδοση των 35 εκατομμυρίων ευρώ με την οποία οι δήμοι θα μπορέσουν να καλύψουν λειτουργικές δαπάνες, όπως και επενδυτικές δραστηριότητες και έργα.

Στις περιπτώσεις των δήμων που έχουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τα ποσά που θα τους αποδοθούν θα πάνε υποχρεωτικά για την εξόφλησή τους.

Επίσης, με άλλη απόφασή του, ο κ. Στυλιανίδης επιχορηγεί τους δήμους με 1.063.451 ευρώ, για τη σίτιση των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της χώρας, που, όπως έχει γίνει γνωστό, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ