Η Μάρω Λύτρα διαψεύδει τις φήμες για γάμο και εγκυμοσύνη - iefimerida.gr

Η Μάρω Λύτρα διαψεύδει τις φήμες για γάμο και εγκυμοσύνη

Η Μάρω Λύτρα διαψεύδει τις φήμες για γάμο και εγκυμοσύνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση ότι η Μάρω Λύτρα, η οποία έγινε γνωστή από το Fame Story, παντρεύτηκε και είναι έγκυος, έκανε την περασμένη εβδομάδα το γύρο των ελληνικών μίντια. Μόνο που τελικά μάλλον δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, μετά από το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», το οποίο ανακυκλώθηκε από πολλά Μέσα Ενημέρωσης, οι διαχειριστές της fan page της τραγουδίστριας στο facebook ανάρτησαν χτες το εξής μήνυμα: «Καλησπέρα, παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει πολλές φήμες ότι η Μάρω Λύτρα έχει παντρευτεί και περιμένει και παιδί. Επικοινωνήσαμε μαζί της και μάθαμε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Η Μάρω έχει επιστρέψει μόνιμα στον Καναδά και είναι πολύ καλά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της, χωρίς να σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε ένα ελληνικό μαγαζί του Μόντρεαλ που τραγουδούσε και πριν έρθει στην Ελλάδα. Η Μάρω σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον σας και στέλνει τα φιλιά και την αγάπη της σε όλους τους fans και τους φίλους της στην Ελλάδα!!!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ