Άρης Σπηλιωτόπουλος: η ... κρυφή του σχέση με την ποίηση

"Προσπαθώ να βρω την αλήθεια της αντανάκλασης. Το βλέμμα διεισδύει στον καθρέφτη": μόλις διαβάσατε ένα απόσπασμα της ποιητικής συλλογής «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ» που θα παρουσιάσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις 4 Δεκεμβρίου.

Εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, δεν πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη στον πολιτισμό. Αυτό κάνει πράξη και ο τέως βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει την ποιητική συλλογή του δικηγόρου-λογοτέχνη Χρήστου Ν.Λαζαρόπουλου με τίτλο «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Η παρουσίαση θα γίνει στο πιο τρέντι σημείο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και συγκεκριμένα στο «Art Bar ποιήματα και εγκλήματα». Δίπλα του στο τραπέζι της παρουσίασης θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Κακουλίδης και ο ποιητής Δημήτρης Καραμβάλης, ενώ ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου που δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις ή ομιλίες, αν και συχνά παραβρίσκεται σε παρουσιάσεις σημαντικών βιβλίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ