Ποιός και γιατί «δολοφόνησε» τον Mr. Bean [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιός και γιατί «δολοφόνησε» τον Mr. Bean [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να σταματήσει να υποδύεται τον Mr.Bean εξέφρασε μέσω συνέντευξης που έδωσε στην Daily Telegraph ο δημιουργός του, Ρόαν Άτκινσον.

«Όλα όσα έχουν υπάρξει πιο επιτυχημένα εμπορικά για μένα, αυτά που είναι πιο παιδαριώδη, αισθάνομαι ότι θα αρχίσω να τα κάνω όλο και λιγότερα. Το θεωρώ λίγο θλιβερό να είσαι 57 χρονών και να υποδύεσαι τέτοιους ρόλους».

Αυτό δήλωσε ο Ρόαν Άτκινσον σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Telegraph, επιβεβαιώνοντας ότι η εμφάνιση του Mr. Bean στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ενδεχομένως και να είναι η τελευταία του.

Ο εξαιρετικά δημοφιλής αυτός χαρακτήρας εμφανίστηκε στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά το 1990 στο ITV. Η οποία από τότε έχει προβληθεί σε πάνω από 245 χώρες, μετατρέποντας τον Άτκινσον σε διεθνή celebrity με προσωπική περιουσία άνω των 90 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ