O αγιορείτης μοναχός Επιφάνιος μαγειρεύει στην κουζίνα του Tζέιμι Όλιβερ - iefimerida.gr

O αγιορείτης μοναχός Επιφάνιος μαγειρεύει στην κουζίνα του Tζέιμι Όλιβερ

O αγιορείτης μοναχός Επιφάνιος μαγειρεύει στην κουζίνα του Tζέιμι Όλιβερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όπλο την μοναδική μαγειρική του Αγίου Όρους και σύμμαχο τον διάσημο μάγειρα Τζέιμι Ολιβερ κατακτώνται τουρίστες και θετικές εντυπώσεις για την Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία.

Είναι μια σπάνια γαστρονομική εμπειρία το να γευτεί κανείς τη μαγειρική του μοναχού Επιφάνειου του Μυλοποταμινού. Οι γεύσεις της αγιορείτικης κουζίνας, υψηλές και ταυτόχρονα μοναδικής απλότητας συνδυάζονται μοναδικά συνθέτοντας γεύματα υψηλής συγκίνησης. Αυτό το δυνατό επικοινωνιακό όπλο επιστράτευσε ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω παρουσιάζοντας μια μοναδική γαστρονομική βραδιά στο Notting Hill και μάλιστα μέσα στον πολυχώρο Recipeace του Τζέιμι Όλιβερ. Επιπλέον, τον ρόλο του συντονιστή είχε ο Αndy Harris αρχισυντάκτης των περιοδικών του Τζέιμι Όλιβερ.

Το γεύμα απήλαυσαν δημοσιογράφοι που καλύπτουν γαστρονομικό και τουριστικό ρεπορτάζ και έμειναν άφωνοι με τη νοστιμιά της χταποδόσουπας, της μελιτζανοσαλάτας, του χαλβά και του αγιορείτικου κρασιού. Προσκλήθηκαν μάλιστα να επισκεφθούν την περιοχή κατά τη διάρκεια του Mount Athos Area Gourmet 2013 , συμμετέχοντας παράλληλα σε ένα ταξίδι εξοικείωσης και απόκτησης βιωματικών εμπειριών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Μαϊου ως τις 15 Ιουνίου και αποτελεί μια δυναμική και στοχευμένη κίνηση προσέλκυσης τουριστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ