Ο Δατσέρης κάνει παρατήρηση στον Βενιζέλο: Πρέπει να γίνει αρχηγός κόμματος, δεν είναι πιά υπουργός Οικονομικών - iefimerida.gr

Ο Δατσέρης κάνει παρατήρηση στον Βενιζέλο: Πρέπει να γίνει αρχηγός κόμματος, δεν είναι πιά υπουργός Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε κι αυτό! Ο άνθρωπος που προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά με τη δήλωσή του «το ΠΑΣΟΚ της Μεταπολίτευσης ήταν μια φούσκα» επανήλθε δριμύτερος κάνοντας παρατηρήσεις στον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος πρέπει να μεταβάλει την οπτική του γωνία, από εκείνη του υπουργού Οικονομικών σε εκείνη του αρχηγού της «αξιωματικής συμπολίτευσης»» δήλωσε ο Γιάννης Δατσέρης στη Realnews.

Ας σημειωθεί εν πρώτοις ο νεολογισμός «αξιωματική συμπολίτευση» για το ΠΑΣΟΚ αφού, ως γνωστόν, αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι το κόμμα της Ιπποκράτους.

Ας σημειωθεί επίσης ότι ο Γιάννης Δατσέρης ήταν γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και παραιτήθηκε μετά τη δήλωσή του για το ΠΑΣΟΚ-φούσκα. Είναι βέβαια απορίας άξιον αν απολύθηκε επειδή στο ΠΑΣΟΚ-φούσκα συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος εκφράζει το ΠΑΣΟΚ της Μεταπολίτευσης ή απολύθηκε επειδή ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του οι οπαδοί του κόμματος που αντιλαμβάνονται τώρα ότι στηρίζουν ένα κόμμα-φούσκα.

Συνεχίζει, πάντως, απτόητος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ