Είσοδος κινδύνου στο Public

Είσοδος κινδύνου στο Public

Η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.), το PUBLIC Συντάγματος και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν το βιβλίο της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. «Είσοδος κινδύνου, Ιστορίες μυστηρίου», τη Δευτέρα, 30 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ.


Η εκδήλωση θα γίνει στο PUBLIC του Συντάγματος, στον 3ο όροφο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, συντονιστής, συγγραφέας, ο Νεοκλής Γαλανόπουλος, συγγραφέας, ο Δημήτρης Μαμαλούκας, συγγραφέας, και ο Αντώνης Γκόλτσος, επιμελητής της έκδοσης. Διαβάζει η συγγραφέας Μαρλένα Πολιτοπούλου. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Πρόκειται για την πρώτη έκδοση της νεοσύστατης Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, την οποία επιμελείται ο Αντώνης Γκόλτσος. Γράφουν οι: Ανδρέας Αποστολίδης, Νεοκλής Γαλανόπουλος, Σέργιος Γκάκας, Αντώνης Γκόλτσος, Βασίλης Δανέλλης, Τιτίνα Δανέλλη, Νίνα Κουλετάκη, Απόστολος Λυκεσάς, Δημήτρης Μαμαλούκας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Τεύκρος Μιχαηλίδης, Αθηνά Μπασιούκα, Μάιρα Παπαθανασοπούλου, Αργύρης Παυλιώτης, Γιάννης Ράγκος, Φίλιππος Φιλίππου.

Η Είσοδος Κινδύνου για τους 16 συγγραφείς που συμμετέχουν σ’ αυτήν σηματοδοτεί το πέρασμα στην άγνωστη ζώνη, αλλά και ένα στοίχημα. Το στοίχημα ότι, στις 16 ιστορίες, οι ήρωες, οι ιδιότητες, οι χώροι, η εποχή, θα υπακούουν σε κοινές προδιαγραφές, ιστορίες που καλούν τους συγγραφείς τους να αποδείξουν ότι ένας κώδωνας περιορισμών δεν είναι ικανός να επιβάλει ομοιομορφία και επικάλυψη. Από τη στιγμή που ο μύθος του κάθε διηγήματος ως σύλληψη και ροή ανήκει, αποκλειστικά, στον συγγραφέα του. Και για να αποδειχτεί, τελικά, ότι οι 16 ιστορίες συνιστούν τον ορισμό του ετερόκλητου. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.