O γιός του Γιώργου Παπανδρέου και οι φήμες για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

O γιός του Γιώργου Παπανδρέου και οι φήμες για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύματα παρουσίασαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον γιό του πρώην Πρωθυπουργού να καλλιεργεί μεθοδικά το προφίλ του δυνητικού ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ. Η οικογένεια θύμωσε.

Σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το Εθνος της Κυριακής ο νεαρός γόνος του Γιώργου Παπανδρέου εξοργίστηκε από το δημοσίευμα και ζήτησε από τον πατέρα του να βγάλει διάψευση. Επικράτησαν όμως ψυχραιμότερες απόψεις και θεωρήθηκε πιο σωστό να μη δοθεί καμία συνέχεια σε ένα σενάριο που χαρακτηρίστηκε «φαιδρό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που προκάλεσε την οργή της οικογένειας Παπανδρέου ο πρωτότοκος γιος του τέως πρωθυπουργού Ανδρέας όχι μόνο δεν είναι αδιάφορος για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά σκέφτεται σοβαρά να αποκαταστήσει την υπόληψη και την τιμή της οικογένειας του στο μέλλον, εμπλεκόμενος ενεργά στα εγχώρια κοινά.

«Θα ασχοληθώ όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου» φέρεται να έχει εξομολογηθεί σε συνομιλητές του ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος καλλιεργεί μεθοδικά, χωρίς άλματα και ιδιαίτερη αγωνία, το προφίλ του δυνητικού ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο, μάλιστα, πρόσθετε, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, που διαμαρτύρεται σε όσους τον αποκαλούν χαϊδευτικά «Ανδρίκο», εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς όταν έρθει η ώρα για λογαριασμό της ιστορίας της οικογένειας του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιός του πρώην Πρωθυπουργού από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου. Εχει κάνει σπουδές στην οικονομία και την ανάπτυξη του περιβάλλοντος και θητεία στους Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ